«

»

Jornada amb empreses, Mullor més a prop de la inserció

Des de la Fundació fa anys que estem potenciant la implicació de les empreses en el desenvolupament dels projectes de formació i inserció laboral. El passat 13 de novembre, des del projecte Obrint Portes, finançat per l’Ajuntament de Barcelona des de l’àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, es va convidar a l’empresa Mullor, especialistes en neteja i serveis generals.

En aquesta trobada, Mullor va adreçar una xerrada als nostres usuaris i es van abordar diferents temes d’interès tant pels usuaris com pels tècnics, van parlar dels tipus de serveis i el nivell d’especialització que s’ofereix als clients, de la realitat del mercat, dels criteris de selecció, dels itineraris professionals i de la promoció dels treballadors, etc.

La participació dels usuaris dels projecte i d’altres companys que desenvolupen serveis de la Fundació va ser molt elevada, transmeten així el bagatge professional en neteja industrial que molts d’ells poden aportar.

Finalment l’Empresa es va endur currículums dels assistents i es va comprometre a oferir-nos en breu una visita a algun dels centres que netegen.

Amb jornades com aquesta apostem per afavorir la col·laboració amb empreses del mercat que tenen plantilles compatibles amb els perfils dels nostres usuaris.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/jornada-amb-empreses-mullor-mes-a-prop-de-la-insercio/

2 comentaris

 1. boubacar

  hola estoy buscando un curso para saver hacer algo y pido a ustedes que me dan un curso y tambien estoy buscando trabajo espero vuestros mesaje o un llamada en mi telefono 602892526 para el curso o trabajo

  1. alexandra

   Buenas tardes Boubacar,

   Respondiendo a tu consulta, desde la Fundación sólo atendemos a personas que vienen derivadas por su asistente social, por este motivo te recomendamos que te pongas en contacto con servicios sociales de tu zona y hagas la petición actual, ya se de curso o de apoyo a la búsqueda de empleo de una Fundación cercana a tu zona de residencia.

   Esperando haber resuelto tu consulta,
   Saludos,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.