«

»

La teva roba crea llocs de treball, #fem-laÚTIL

Èxit en la jornada del II Fòrum d’Economia Social i Tercer Sector a la Facultat d’Economia i Empresa que es va dur a terme ahir dimecres 29 de novembre. Al llarg de tot el matí, les entitats que hi vam participar vam presentar la tasca i activitat que realitzem, donant a conèixer als estudiants el Tercer Sector com una sortida professional a tenir en compte.

D’aquesta manera, la sessió va permetre iniciar nous punts de comunicació i col·laboració entre la Universitat de Barcelona i institucions de caràcter social amb l’objectiu de promoure el reconeixement d’aquestes entre el col·lectiu d’estudiants universitaris.

Per altra banda, les entitats que vàrem participar, vam tenir la possibilitat de conèixer l’alumnat d’Administració i Direcció d’Empreses, d’Economia, d’Estadística, de Sociologia, de Ciències Empresarials, i el seu perfil acadèmic.

L’experiència va ser magnífica, essent una satisfacció veure l’interès i ganes de participar dels estudiants en aquests projectes, no només com a sortida professional per a la seva inserció, sinó a través de la col·laboració des de programes de voluntariat.

En paral·lel al Fòrum, vam aprofitar per portar a terme la instal·lació d’un contenidor al mateix Campus i per posar en marxa una mostra que explica el treball que realitzem a FORMACIÓ I TREBALL amb el nostre projecte de Roba. Sota el títol “La teva roba crea llocs de treball, fem-la útil”, presentem una exposició itinerant que descriu pas a pas tot el procés de recollida, tria, distribució de la roba. Podeu visitar aquesta exposició fins el proper 10 de desembre en el mateix campus de la Diagonal, al vestíbul del deganat de la Facultat d’Economia i Empresa; i si no us dona temps teniu el mes de gener per visitar-la al Campus de Mundet.

Volem agrair a la Universitat de Barcelona el seu suport i implicació amb la Fundació, en especial a l’òrgan del Vicerectorat d’Administració.

A continuació us deixem unes imatges de les activitat d’ahir!

 

Imatge del Stand

Imatge de la Fira

Imatge de la Mostra

Imatge del Contenidor

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/la-teva-roba-crea-llocs-de-treball-fem-lautil/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.