«

»

L’Ajuntament de Sant Quirze adjudica a la Fundació la instal·lació de contenidors en el municipi

Des del 10 de març, a partir del contracte signat amb l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, la Fundació realitzarà el servei de recollida i logística de roba al municipi. Aquest acord amb el consistori es formalitza després de l’adjudicació del concurs públic promogut per l’Ajuntament que ha guanyat la Fundació, amb una vigència de dos anys de contracte, prorrogable per un any més.

El nou servei tindrà un mínim de quinze contenidors de recollida, i la seva instal·lació a la via pública es començarà a partir del dia 11 de març. Quedarà així inaugurat el servei de recollida, logística i posterior gestió del residu tèxtil a la Planta de Roba Amiga Empresa d’Inserció.

Formació i Treball és sòcia majoritària de la Planta de Roba Amiga, que situada a Sant Esteve Sesrovires, dóna feina a 56 persones, de les quals 42 segueixen un itinerari de formació i inserció. Actualment processa més de 4.500 tones/any de roba provinent de domicilis, escoles i de 750 contenidors distribuïts per 170 municipis de Catalunya.

La Planta és una de les instal·lacions més modernes en eficiència i rendibilitat del sud d’Europa. Autoritzada per l’Agència de Residus, promou la consolidació d’una estructura productiva estable i integradora de persones en risc d’exclusió social que treballen pel medi ambient.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/lajuntament-de-sant-quirze-adjudica-a-la-fundacion-la-instal%c2%b7lacio-de-contenidors-en-el-municipi/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.