«

»

Memòria Corporativa 2014: A vegades, les segones parts són millors

Ens agradaria que per a totes les persones, cada dia fós un dia ple de futur.

Ens agradaria que, per als qui no han tingut tanta sort, els qui han patit dificultats econòmiques, han viscut realitats complicades, i no han pogut accedir al mercat de treball, per ells, també, que cada dia fós un dia de feina més. Un dia engrescador, ple d’ il·lusió, de lluita, d’aprenentatge i d’oportunitats.

Afortunadament, som molts als qui ens agradaria. Molts homes i dones que treballem a la Fundació Formació i Treball i que fem d’aquest objectiu, el motor de la nostra vida.

Conjuntament desenvolupem i treballem en diversitat d’iniciatives que en el marc de la formació i la creació d’activitats econòmiques ens permeten generar oportunitats de feina per a moltes persones. Projectes i serveis com la recollida i gestió de roba, mobles i joguines; la gestió de punts verds; la formació i oferta de serveis de neteja, bugaderia, manteniment i construcció; l’escola d’hostaleria i els aparcaments vigilats de bicicletes, en són un exemple.

Un esperit de treball en xarxa que dóna la possibilitat de crear cadenes d’oportunitats amb nous recursos per generar més feina, a través de l’entrega social per a usuaris i usuàries d’altres entitats, el menjador social, el programa de post-formació o “la transpirenaica social y solidaria”.

A la Fundació, cada dia tenim més amics i amigues: treballadors, voluntaris, persones, entitats, institucions i empreses que amb el seu suport ens ajuden a ampliar la nostra capacitat de generar feina.

I tots són Amics, com nosaltres, de les noves oportunitats. Amics de la inclusió.

Amb aquest esperit i passió, us presentem la nostra Memòria Corporativa del 2014 que ofereix un resum de les activitats realitzades durant l’últim any.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/memoria-corporativa-2014-a-vegades-les-segones-parts-son-millors/

2 comentaris

 1. Ursula

  Bones!
  Tinc moltissima roba usada dels meus nens pero en perfectissim estat…i peces encara per estrenar…
  A mes d’excedents de temporades passades d’una botiga…tot nou…
  Magradaria saber com podria donar-ho i si va a families…en cap cas vull q vagi a cap mercat i es vengui….es donacio per gent que de veritat ho necessita.
  Geacies

  1. alexandra

   Bon dia Úrsula,

   Agrair-li per avançat el haver pensat en nosaltres. Amb donació com la seva aconseguim donar oportunitats laborals a persones a qui la vida no els n’ha donat una primera o els hi posa molt difícil accedir a una segona o tercera… a través de les botigues Roba Amiga (generant processos de treball de recollida, selecció i distribució de roba). La xarxa de botigues Roba Amiga, ajuda a proveir d’articles imprescindibles per a la vida diària (roba, mobles i joguines) a persones i famílies amb escassos recursos econòmics, i alhora fer sostenible la nostra tasca social.
   En breu, una companya del Departament de Donacions es posarà en contacte amb vostè.

   Salutacions i gràcies de nou,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.