«

»

Neix Luxhelps, la marca solidària fruit de la col·laboració amb The Cool Luxury

Aquesta acció pionera uneix al Sector Premium amb la responsabilitat social, combinant el treball més solidari dins l’àmbit de la formació i de la integració de totes aquelles persones en risc d’exclusió social, amb firmes i marques de prestigi a nivell nacional i internacional que ja col·laboren amb les dues institucions.

La presentació de LUXHELPS tindrà lloc el proper dilluns 15 de desembre a les 19 hores a les instal·lacions de la Fundació i comptarà amb la presència de partners, simpatitzants i amics d’ambdues institucions, la Fundació Formació i Treball i The Cool Luxury. El projecte LUXHELPS neix amb l’objectiu d’establir un estret vincle de col·laboració amb empreses del sector Premium.

Amb aquest acte volem convidar-vos a conèixer el si de l’organització, així com el de L’Institut de Tendències del Luxe Espanyol, centre format per professionals, investigadors, acadèmics, directius i empresaris del sector, sent un referent i generador de tendències en el sector del luxe espanyol. En el transcurs de la jornada es realitzarà una visita guiada per les instal·lacions de la Fundació Formació i Treball que finalitzarà amb una degustació de productes cortesia d’algunes de les firmes participants servides per cambrers formats per l’Escola d’Hostaleria D’INS, projecte propi de la pròpia Fundació.

LUXHELPS és un projecte ple d’il·lusió que busca el sentit més altruista del sector Premium promogut per l’Institut de Tendències del Luxe Espanyol i la Fundació Formació i Treball.

Veure invitació

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/neix-luxhelps-la-marca-solidaria-fruit-de-la-unio-de-la-fundacio-formacio-i-treball-i-the-cool-luxury/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.