«

»

Primera entrega de “Transforma la teva samarreta en roba amiga”

Ahir, els representants d’Ironmandestination, en Jacinto, i de Fundación Alex, la Paula, juntament amb la Sonia de Fundació Surt i els nostres companys Edu, Ignasi i Alexandra, es va realitzar l’acte d’entrega de la campanya solidària que vam iniciar el passat mes de juliol. Sota el nom de “transforma la teva samarreta en roba amiga”, la campanya consistia en recollir samarretes tècniques i de cotó perquè aquestes es puguin vendre a través de les nostres botigues Roba Amiga. En aquesta primera entrega han aconseguit recollir més de 400 samarretes!!!

Ja heu començat la jornada d’esport per posar-nos en forma després del excessos del nadal? Ara és el moment perfecte per renovar el vestuari! Aviat disposareu d’aquesta boníssima roba a les nostres botigues, us anirem informant!

Els beneficis recaptats aniran destinats a la pròpia Fundació i a la Fundació Surt per entregar en forma de xecs a les dones que atén Surt i que aquestes puguin comprar roba o mobiliari de la llar a les nostres botigues.

Volem agrair molt especialment la implicació de les tres entitats!

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/primera-entrega-de-transforma-la-teva-samarreta-en-roba-amiga/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.