«

»

Què hi ha més inesperat que una Botiga Buida?

Just a temps pel canvi d’armari per la temporada Primavera-Estiu, des del 10 d’abril apareix LA BOTIGA BUIDA al C.C. la Maquinista de Barcelona, una iniciativa solidària de donació de roba en bon estat que afavoreix la inserció laboral de persones en risc l’exclusió.

Del 10 al 19 d’abril de 2014, el C.C. La Maquinista “ha buidat una botiga per omplir-la de solidaritat” i impulsa d’aquesta forma la campanya LA BOTIGA BUIDA amb l’objectiu de motivar la donació de roba i sensibilitzar la comunitat del poder de transformació social de la moda un cop usada.

LA BOTIGA BUIDA és una campanya itinerant, participativa i innovadora de donació de roba que funciona de la següent manera: Portes a la botiga aquelles peces de roba que ja no fas servir, els voluntaris i alumnes de la Fundació les recullen i decoren la botiga amb les teves donacions. Al final del dia s’entrega el 100% de la roba a la Fundació Formació i Treball, els quals ens dedicarem a transformar-les en peces clau per formar i donar feina a persones en risc d’exclusió social.

A LA BOTIGA també es promouen projectes de moda amb alt impacte social com Made in Purple, Dona Kolors i Som Nens, que vendran els seus productes sostenibles al local.

LA BOTIGA BUIDA a Espanya és una iniciativa de l’Associació DALE amb el suport de la Fundació Formació i Treball, organitzacions no lucratives que col·laboren per portar el concepte des de Brasil, creat al 2013 per l’agència Loducca, BR Malls y Shopping Villalobos.

El passat octubre, en una primera prova de 3 dies a Barcelona, es van recollir 300 Quilos de roba d’una qualitat molt superior al que es normal.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/que-hi-ha-mes-inesperat-que-una-botiga-buida/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.