«

»

Recicla la teva roba de la llar, comparteix la teva casa

>> Des d’avui 4 de maig i fins al proper 31 de maig, TEXTURA Interiors, la Cooperativa ROBA AMIGA, a través de la Fundació Formació i Treball, i AERESS col·laboren en la campanya “Recicla la teva roba de llar, comparteix la teva casa”

>> L’objectiu és facilitar la recollida de roba de la llar usada que puguin aportar els clients dels diferents punts de distribució de TEXTURA Interiors.


TEXTURA Interiors, la Cooperativa ROBA AMIGA i AERESS posen en marxa una campanya de recollida de roba de la llar usada en els 74 punts de venda que disposa la cadena comercial de roba de la llar a tot Espanya. A partir d’avui, 4 de maig, els clients de TEXTURA Interiors podran fer entrega de la seva roba usada o en desús als contenidors de cartró instal·lats a cada un dels punts de la companyia.

Amb aquest gest, els participants de la campanya contribuiran al desenvolupament de la tasca social de formació i promoció de l’ocupació de persones en situació de vulnerabilitat i especials dificultats d’accés al mercat laboral desenvolupada per les organitzacions que pertanyen a ROBA AMIGA i AERESS.

La roba reunida serà recuperada i reutilitzada en tallers i cursos formatius que gestionen les entitats, lliurada a persones i famílies en situació de risc o exclusió social mitjançant Programes d’Entrega Social, o bé es distribuirà a través de les botigues que gestionen les organitzacions que participen en la campanya, a preus simbòlics, per obtenir beneficis destinats íntegrament a la creació de llocs de treball per a persones vulnerables.

A més, i com a incentiu per a fomentar les donacions de roba de llar en els contenidors gestionats per ROBA AMIGA i AERESS a les botigues Textura, la cadena de tèxtil de la llar lliurarà xecs regal als clients per a què puguin renovar la seva roba de llar.

TEXTURA Interiors és una de les empreses líders en el sector de la decoració tèxtil per a la llar a Espanya. Neix l’any 1979 amb l’obertura a Barcelona de la seva primera botiga especialitzada en moda tèxtil per a la llar. Després de l’èxit per aquest establiment es va succeir l’obertura de nous establiments al llarg de tot el territori espanyol que configuren avui una cadena de 84 botigues, 74 de les quals estan ubicades a Espanya, 1 a Andorra i 4 a Bulgària, 3 a Rússia i 2 a Guatemala, a més de la seva botiga online.

La Fundació Formació i Treball, promoguda per Càritas Diocesana de Barcelona el 1992, és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la formació i inserció laboral de persones amb especials dificultats tant personals com sociolaborals per incorporar-se al mercat de treball. Al servei d’aquest objectiu s’emmarca tant l’oferta de formació ocupacional com la realització d’activitats econòmiques per afavorir la inserció laboral.

L’Associació Espanyola de Recuperadors d’Economia Social i Solidària (AERESS), és una associació sense ànim de lucre constituïda el 1994 com a plataforma, a nivell estatal, d’entitats que es dediquen a la reducció, reutilització i reciclatge de residus, amb un objectiu de transformació social i de promoció de la inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d’exclusió social.

Més informació sobre l’acció
“Recicla la teva roba de llar, comparteix la teva casa”
de ROBA AMIGA, AERESS i TEXTURA en
www.textura-interiors.com

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/recicla-la-teva-roba-de-la-llar-comparteix-la-teva-casa/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.