«

»

Visita de Muhammad Yunus, Premi Nobel de la Pau

Avui hem tingut el plaer de comptar amb la presència de Muhammad Yunus, Premi Nobel de la Pau el 2006, a la Fundació Formació i Treball. El motiu de la visita ha estat la coincidència amb la jornada Barcelona Social Business City, iniciativa internacional impulsada pel propi Yunus i enfocada a reduir les necessitats socials mitjançant la promoció de les empreses socials i de l’emprenedoria.

La trobada va començar amb la visita al projecte tèxtil Roba Amiga a la planta de Sant Esteve Sesrovires per després concloure dinant a la Fundació, a través del projecte d’hostaleria D’ins.

A més, ahir 26 de gener, la participació a la jornada va posar de relleu accions que s’estan desenvolupant a la ciutat per tal d’assolir el primer gran repte de la Social Business: reduir l’atur juvenil a Barcelona que l’actualitat afecta a més del 40% de la població. En aquest programa la Fundació actua com a partner al costat de l’Ajuntament de Barcelona, l’Obra Social de “la Caixa”, la Fundació FC Barcelona, entre d’altres.

Un orgull compartir aquests dies amb el professor Yunus, qui durant la seva visita ha deixat molt clar el missatge de que “els éssers humans per naturalesa som emprenedors i solucionadors de problemes”. El repte és ajudar-nos a descobrir-nos, invertir més en els demés i menys en nosaltres mateixos per, entre tots, millorar la societat actual. T’hi apuntes al repte? 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/visita-de-muhammad-yunus-premi-nobel-de-la-pau/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.