«

»

Èxit de la campanya solidària de Zacaris.com i Nacex en la recollida de sabates

Un cop finalitzada la campanya, que va tenir vigència des del 3 de novembre del passat any fins al 31 de gener de 2015; els resultats han estat excel·lents. En aquests tres mesos de campanya s’han recollit un total de 45 quilos de calçat en excel·lents condicions.

L’èxit de la campanya es fonamenta en la fórmula de re-compra de sabates que oferia Zacaris.com als seus clients, que prèviament valorava l’estat del producte per portar la promoció de descompte en les pròximes compres de la seva botiga online. Nacex, per la seva banda, s’ha encarregat de la gestió de recollida d’aquestes sabates de segona mà i del seu lliurament a la nostra Fundació. El calçat reunit serà recuperat i reutilitzat en tallers i cursos formatius que gestiona l’Entitat, lliurat a persones i famílies en situació de risc o exclusió social mitjançant Programes d’Entrega Social (desenvolupats amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona), o bé es distribuirà a través de les botigues que gestionem des de la Fundació, a preus simbòlics, per obtenir beneficis destinats íntegrament a la creació de llocs de treball per a persones vulnerables.

Moltes gràcies amics de Zacaris.com i Nacex!  

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/exit-de-la-campanya-solidaria/

Un ping

  1. Éxito de la campaña solidaria de Zacaris.com y NACEX - Nacex blog | Nacex blog

    [...] Nacex y Zacaris.com unieron sus fuerzas para poner en marcha la primera campaña solidaria de recogida de calzado destinada a la Fundación Formació i Treball.  [...]

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.